Resa
Varför Ska Du Shoppa På Din Nästa Vägresa

Varför Ska Du Shoppa På Din Nästa Vägresa

När vädret blir varmare dagar vill många komma på vägen för att ta sin nästa resa. Men medan en vägresa kan vara billigare än att välja andra sätt att resa, kan det fortfarande vara dyrt. Lyckligtvis finns det några tips att tänka på när du reser som kan spara pengar. Du kan fortfarande göra allt du vill göra när du reser utan att bryta banken. Det tar dock lite planering, så du vill ta hänsyn till dessa tips för din nästa resa.

Packa Mat
När du reser kan mat vara dyrt. Det sista du vill hända är att du befinner dig på vägen och hungrig. Du kan behöva stanna vid den första platsen du hittar. Detta är inte det bästa för din budget. Det kanske inte heller är det hälsosammaste valet för dig när du är på vägen. När du reser vill du inte äta ute för varje måltid. Du bör packa mat att ta med dig för att begränsa antalet gånger du måste äta ute. Du kan packa nonperishable snacks. Detta gör att du kan ha mat när du behöver det, så du behöver inte göra ett improviserat stopp för mat. Detta kan också leda till att du går av din planerade rutt, vilket kan äta upp överflödig gas och tid. Detta gör att du också kan vara målmedveten i dina val. Du kan söka i förväg om de platser du vill stanna och äta. Detta styr utgifterna och vilken typ av mat du äter. Du kan också bestämma vilken typ av restauranger du vill stödja. Småföretag kan använda så mycket stöd som resenärer kan ge dem. Tyvärr har de en betydande mängd blockerare i deras sätt att lyckas. Av alla USA. företag, 75% av dem är underförsäkrade, och cirka 40% av småföretagare har ingen försäkring.

Lokala Bönder Marknader
När du reser bör du överväga att handla lokalt. Detta hjälper småföretagare genom att ge dem försäljning. Du kanske också kan hitta nya saker som du inte visste om innan du gick in i ett lokalt företag i det område där du reser. Vissa företag har webbplatser som du inte vet om förrän du besöker dem. Du kan få en uppfattning om butiken och sedan handla online. Cirka 14% av den globala försäljningen är ett resultat av e-handel. En av de platser där du kan hitta dolda pärlor är en lokal bondemarknad. Det är här du ska hitta lokalbefolkningen och lokala livsmedel. Du kan också hitta konst från lokala hantverkare. Du kan hitta den färskaste och ekologiska maten utan de höga priserna du hittar i livsmedelsbutiker. Du tar bort mittsteget och köper direkt från bonden. Detta gör maten mer prisvärd och hälsosammare.

Naturliga Livsmedelsbutiker
När du reser kan du hitta små, lokala, naturliga livsmedelsbutiker för att erbjuda dig ett brett utbud av föremål och livsmedel. Du kanske inte kan hitta dessa objekt någon annanstans. Förutom dessa hemliga pärlor och spännande fynd, när du besöker lokala naturbutiker, hjälper du ett lokalt företag att hitta framgång. Lokala företag stöter på många hinder som du kan hjälpa till genom att stödja dem. Till exempel lägger småföretag ofta ut sina skatteförberedelser. Med 71% är detta den bokföringstjänst som outsourcas mest.

Nästa gång du reser, överväga att fokusera på att köpa lokalt. Du vill också fokusera på att köpa saker som är meningsfulla medan du reser. Till exempel, i stället för att stanna vid en snabbmat plats eftersom du är utsvulten, planera din resa och stanna vid ett litet företag i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.