Resa
Planerar Du En Resa Till Buenos Aires? Här Är Några Saker Att Veta

Planerar Du En Resa Till Buenos Aires? Här Är Några Saker Att Veta

Om du planerar en resa till Buenos Aires, du är i för en riktig behandling.

Den här argentinska stadens namn betyder rättvisa vindar, och det är hem för flera olika etniska och religiösa grupper som resulterar i en unik kultur och dialekt som inte finns någon annanstans.

Buenos Aires har ett livligt nattliv, oändliga kulturupplevelser att prova, och en fantastisk historisk kärna.

Parkerna och teatrarna är förstklassiga, och staden har blivit känd för sin välkomnande inställning till HBT-par, vilket gör det till ett utmärkt resmål för par av samma kön.

Följande kommer att utforska några saker du kanske vill tänka på om du planerar ett besök i denna fantastiska stad. Landmärken Är Något Speciellt
Buenos Aires är fylld med fantastiska historiska och kulturella landmärken, inklusive koloniala säte regeringen Cabildo building, Kavanagh Building, som är en berömd skyskrapa byggdes på 30-talet, Metropolitan Cathedral, som är den viktigaste katolska kyrkan i staden med utsikt över Plaza de Mayo, Nationalbiblioteket, Obelisken där den argentinska flaggan flögs för första gången i staden, och Palacio De Aguas Corrientes som kanske är världens mest utsmyckade station för vattenpumpning.

Staden har en rik och tumultartad historia som är väl värt att utforska.

Det finns också en fantastisk litteraturhistoria som du kanske vill komma in om du älskar att läsa.

Schema För Sena Nätter
Buenos Aires har en livlig nattlivsscen där restauranger bara verkligen kommer igång runt 9 pm för kvällsmåltiden.

Barer tenderar att börja samla besökare runt midnatt, och klubbar vanligtvis inte besöks förrän 2 är men ofta inte förrän så sent som 4 är.

Det betyder att du kan behöva schemalägga dina dagar lite annorlunda än du gör hemma om du hoppas kunna se allt och ta in en autentisk Buenos Airan-kultur.

Detta kan också vara något att tänka på när du väljer var du bor i Buenos Aires.

Du kanske vill ha korta promenader på natten för att komma till dessa platser eller vill undvika de mest trafikerade kvällsplatserna för att säkerställa att du får lite sömn.

Biff, Vin Och Glass Är Häftklamrar
Även om det finns otaliga läckra matalternativ i denna livliga stad, har stekhusen som finns i nästan varje hörn några av de mest underbara ländstycket, flankbiffen och rib-eye-alternativen du kan hitta.

Ofta kan dessa måltider kopplas ihop med ett glas utmärkt rött vin, och lite älskad glass kan avnjutas till efterrätt (eller andra efterrätt).

Lämna Tid För Att Upptäcka Arkitektur Och Konst
Strosa genom Buenos Aires kommer att presentera dig med franska och italienska stil palats, fantastiska väggmålningar, och vackra verk av arkitektur.

Staden Buenos Aires är mer som en duk än bara en samling byggnader, och det betyder att gatukonsten är verkligen spektakulär.

Se till att du ägnar mycket tid åt att vandra runt och aldrig lämna hotellet utan en fulladdad telefon som har gott om plats för bilder.

De väggmålningar du hittar gör för utmärkt konstnärlig fotografering men också stellar sociala medier bilder.

Du Måste Uppleva Tango Dans
En av de saker Buenos Aires är känd för är danssalonger och tango kultur som kan hittas.

Överväg att se en tangoföreställning eller delta i en klass eftersom dans är en så integrerad del av kulturen att det är svårt att få full upplevelse utan att inkludera något av det.

Du kan till och med upptäcka en underbar hobby som följer dig tillbaka till din hemstad. Kulturen Är Mycket Psykologisk
Denna punkt kan tyckas konstigt i början, men det är helt enkelt en del av kulturen.

Folk pratar öppet om psykologi och mening i Buenos Aires, så du kan stöta på en taxichaufför som ställer dina existentiella filosofifrågor.

Du kan köpa en påse frukt från någon som börjar genomföra en psykologisk profil på dig.

Till synes slumpmässiga frågor om ditt liv, filosofi, religion, och erfarenheter kommer att dyka upp överallt.

Det kanske inte förvånar dig att veta att nästan alla ser en terapeut.

Det finns ett Greeter-Program
En av de bästa delarna av Buenos Aires från en resenärs perspektiv är greeter-programmet som har lokalbefolkningen visar besökare runt om i staden gratis.

Det finns faktiskt en hel del saker som erbjuds gratis i Buenos Aires, som levande musik, yoga eller tai chi-klasser i parken.

Ibland kallas saker la gorra, vilket inte betyder helt gratis men innebär att det kommer att finnas en hatt eller en spetsburk i slutet som du kan ge en liten donation till.

Listan ovan innehåller några av de saker du kanske vill veta om du planerar en resa till Buenos Aires.

Kulturen är vänlig och välkomnande och fylld med människor som vet hur man tänker djupt och har kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.